Easy Waterbedden

Al 30 jaar betaalbare kwaliteitsoplossingen voor slaapcomfort
N

Persoonlijk advies

N

Uitgebreid aanbod

N

Ruime showroom

N

Topmerken

Waterbedden showroom

Bekijk het brede assortiment aan waterbedden in de showroom van Easy Waterbedden in Bergambacht. Hier vindt u een showroom van 700 m² aan waterbedden en de bijhorende producten. Waar bent u naar op zoek? Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van persoonlijk en professioneel advies. Uiteraard kunt u ook alle waterbedden uitproberen zodat u een weloverwegen beslissing kunt nemen.

Waterbedden van topmerken in de showroom van Easy Waterbedden

In ons ruime assortiment vindt u merken zoals Lunalife, Poseidon en Pacific. Wij bieden al 30 jaar lang kwaliteitsoplossingen die garant staan voor vele jaren slaapcomfort tegen een betaalbare prijs. Bij ons is het mogelijk om uw waterbed geheel naar wens samen te stellen. Houdt u juist van modern of heeft u een natuurlijke sfeer in uw slaapkamer? Wist u dat u in de showroom ook waterbedden voor kinderen vindt? Kinderen zijn nog volop in de groei en daarom is het extra belangrijk dat de groei ondersteund wordt met optimaal slaapcomfort. Onze kinderwaterbedden voldoen aan de behoefte aan een gezonde en natuurlijke slaap. Een kind dat slaapt op water zal kennis maken met diverse voordelen zoals dat er geen bekkenkanteling ontstaat. Ook voor kinderen met een huisstofmijtallergie is een waterbed de oplossing.

Een waterbed dat jaren meegaat

Uiteraard wilt u dat uw waterbed zo lang mogelijk meegaat. Daarom is het belangrijk dat u uw bed goed onderhoud door deze minimaal om de drie maanden te reinigen met onze conditioner. Deze bestelt u eenvoudig online of schaf hem aan bij aankoop van uw waterbed. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0182-512098.

Waterbedden moeten regelmatig worden voorzien van een waterbed conditioner om een vermindering van de waterkwaliteit tegen te gaan. Gebruik de 100% biologische waterbed conditioner AquaBio!

Bestel een AquaBio conditioner

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Easy Water & Bed Comfort

Parallelweg 15
2861 EC Bergambacht
T: 0182-512098
E: info@easywaterbed.nl