Easy Waterbedden

Al 30 jaar betaalbare kwaliteitsoplossingen voor slaapcomfort
N

Persoonlijk advies

N

Uitgebreid aanbod

N

Ruime showroom

N

Topmerken

Waterbedconditioner

Elk jaar dient u onderhoud aan uw waterbed te plegen door een waterbedconditioner aan het water van uw waterbed toe te voegen. Deze conditioner houdt het water in het waterbed fris. Er bestaan twee soorten conditioner: een chemische en een biologische variant. Wij werken alleen met 100% biologische conditioner. Wilt u uw waterbed goed onderhouden? Vraag een flacon aan.

Dankzij de biologische waterbedconditioner slaapt u op een fris waterbed

U wilt toch niet dat er algen, bacteriën en schimmels in uw waterbed ontstaan? Daarom raden wij aan om uw waterbed eens in de drie maanden te reinigen met AquaBio, de 100% biologische waterbedconditioner. De conditioner die wij ontwikkeld hebben, is een alternatieve waterbehandelingsmethode waar hoge aantal water zuiverende micro-organismen toegevoegd zijn aan de conditioner. Deze werking is uniek en gepatenteerd. Bent u benieuwd naar het verschil tussen een chemische en onze variant? U vraagt eenvoudig online een flacon aan. Deze past door elke brievenbus.

Diverse mogelijkheden om uw waterbed goed te onderhouden

Door uw waterbed goed te onderhouden verlengt u de levensduur van het matras. Maar hoe kunt u er nu voor zorgen dat uw bed zo lang mogelijk meegaat? Naast een flesje waterbedconditioner toe te voegen aan het water in uw waterbed, is het aan te raden om uw matras maandelijks schoon te maken. Gebruik hiervoor een speciale vinylreiniger. U spuit de spray direct op het matras en wrijft het in met een zachte doek. Zitten er vlekken op het matras? Behandel deze plekken extra goed. Als laatste is het verstandig om eens in het half jaar uw watermatras te ontluchten met een speciale pomp. Dit kunt u bijvoorbeeld doen nadat u de conditioner aan het water in uw waterbed heeft toegevoegd.

Mijn waterbed is lek

Schaf een reparatieset aan wanneer uw waterbed lek is. Waar zit de lek? Zit deze op een vul tuit of een lasnaad? Dan is het niet aan te raden om het lek te repareren. U kunt ervoor kiezen om een reparatieset te gebruiken voor de reparatie van uw waterbed, maar de naad zal al snel weer gaan lekken. Heeft u ergens anders een lek ontdekt? Dan is het uiteraard verstandig om de lek in uw waterbed zo snel mogelijk te dichten met de reparatieset. Heeft u vragen over het onderhoud van uw waterbed of wilt u de conditioner of reparatieset bestellen? Dit kunt u eenvoudig online doen of bel naar het telefoonnummer 0182-512098.

Waterbedden moeten regelmatig worden voorzien van een waterbed conditioner om een vermindering van de waterkwaliteit tegen te gaan. Gebruik de 100% biologische waterbed conditioner AquaBio!

Bestel een AquaBio conditioner

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Easy Water & Bed Comfort

Parallelweg 15
2861 EC Bergambacht
T: 0182-512098
E: info@easywaterbed.nl