Lunalife info

Lunalife info

Kies uw eigen smaak in eigentijds design

Niets is zo persoonlijk als uw eigen smaak. Lunalife weet dat als geen ander en laat u zelf een keuze maken uit diverse  trendy modellen bedden. Welk model u ook kiest, uw slaapkamer krijgt een moderne inrichting met oogstrelend  en eigentijds design. Vrijwel elk type is naar uw eigen wensen aan te passen, zodat u werkelijk het waterbed van uw dromen kunt samenstellen.

Luna basic box

Een duidelijk bewijs dat een waterbed niet alleen comfortabel maar tegelijk ook mooi kan zijn: het Basic Boxmodel uit de Lunalife collectie. Dit schitterende model biedt meer dan louter slaapcomfort.

De Luna Basic Box is design in zijn meest pure vorm, uiteraard in combinatie met het ultieme comfort van een Lunalife watermatras. Met een bijpassende achterwand krijgt het waterbed een moderne, trendy uitstraling en vormt het een verrijking van uw slaapkamer.

SAM’s

Vooral voor jonge kinderen is een goede nachtrust onontbeerlijk om zowel geestelijk als lichamelijk volledig tot rust te komen. Aangezien zij nog volop in de groei zijn is een goede slaaphouding uitermate belangrijk. Het Sam’s kinderwaterbed voldoet aan de behoefte aan gezonde en natuurlijke slaap tijdens de jaren dat het lichaam snel groeit en de juiste rust nodig heeft.

Voor het kind dat op water slaapt zijn er tal van voordelen: zo zorgt de bekkenkanteling voor het ontstaan van een rechte rug, is de mogelijkheid om de tijk te reinigen vooral voor kinderen met (stof) allergieën van belang en vinden kinderen het comfort en de behaaglijkheid van het waterbed heerlijk. Niet voor niets is onze slogan: “Sleepsensation for the young generation!”

Lunaflex

Het exclusieve ontwerp met strakke vormgeving maakt dit model tot een van de meest populaire waterbedden uit de collectie. Dat is niet voor niets: de fraaie sieromranding met bijpassende achterwand geven het waterbed een moderne, trendy uitstraling. Gaat uw persoonlijke voorkeur uit naar eigentijds design in combinatie met extra opbergruimte dan kunt u eigenlijk niet om de Lunaflex heen. U kiest namelijk voor optimaal gebruikscomfort als uw bed met een handig ladenblok wordt uitgevoerd. Dit model wordt werkelijk een lust voor het oog als u het combineert met een speels ontworpen achterwand naar keuze.  

Kiest u voor een compleet waterbed met bedombouw, dan kunt u ook uw persoonlijke smaak laten spreken! Laat u meevoeren door design in zijn meest pure vorm.  

Modena

Als u op zoek bent naar een compleet waterbed met een eigentijds, strak vormgegeven ontwerp, dan is de Modena het ideale bed voor u. Niets ten nadele van de andere modellen, maar dit type maakt uw slaapkamer nog net een tikkeltje exclusiever.

Ter completering van het geheel heeft u keuze uit een uitgebreide collectie hoofdeinden eventueel met bijpassende bedbank en nachtkastjes.

Lunaflex box

Het exclusieve ontwerp met strakke vormgeving maakt dit model tot een van de meest populaire waterbedden uit de collectie. Dat is niet voor niets: de fraaie sieromranding met bijpassende achterwand geven het waterbed een moderne, trendy uitstraling. Gaat uw persoonlijke voorkeur uit naar eigentijds design in combinatie met extra opbergruimte dan kunt u eigenlijk niet om de Lunaflex heen. U kiest namelijk voor optimaal gebruikscomfort als uw bed met een handig ladenblok wordt uitgevoerd. Dit model wordt werkelijk een lust voor het oog als u het combineert met een speels ontworpen achterwand naar keuze.  

Kiest u voor een compleet waterbed met bedombouw, dan kunt u ook uw persoonlijke smaak laten spreken! Laat u meevoeren door design in zijn meest pure vorm.  

Ladenblokken

Extra opbergruimte

Als optie kunt u voor de onderbouw van uw waterbed ook een ladenblok kiezen. Ideaal voor het creëren van extra opbergruimte in uw slaapkamer. Vrijwel elk type waterbed is hiervoor geschikt.

Onze ladenblokken zijn in diverse modellen en uitvoeringen verkrijgbaar.

Lunalife matrassen

Een Lunalife watermatras biedt u altijd comfort en een perfecte ondersteuning. En juist hierin schuilt het voordeel van de watermatras. Want hoe u zich ook beweegt, de watermatras past zich automatisch en volledig aan uw lichaam aan, zodat de wervelkolom in de ideale slaaphouding blijft. Door de gelijkmatige ondersteuning worden stoornissen in de bloedcirculatie vermeden. Dat helpt om ontspannen en gezond te slapen.

Kortom: wie voor een Lunalife waterbed kiest, kiest elke dag weer voor een optimale nachtrust. Niet voor niets is onze slogan “Dreams come true”

Op een Lunalife watermatras ontspant u zich volledig, komt u sneller in slaap en bereikt u bovendien een dieper slaapniveau. En dankzij een duidelijk waarneembare lendenondersteuning in het slaapsysteem, kunt u rekenen op een comfortabele matras die voor ieder persoonlijk de perfecte ondersteuning biedt.

Het Lunalife programma bestaat uit een vijftal innovatieve matrassen die zich makkelijk met elkaar laten vergelijken. Zo kunt u zien welk type matras het best aansluit bij uw persoonlijke voorkeur.

Lunalife gebruikt als enige merk het unieke “3D fiberprotect” systeem; door de onverslijtbare beschermingslaag bovenin het fiberpakket voorkomt het de contourvorming van het stabilisatiesysteem. Hiermee bent u verzekerd van een lange levensduur van het Lunalife matras.

Voor wie juist wel op een watermatras wil slapen die volop meebeweegt, is het model Free Motion nog steeds leverbaar. Er is geen stabilisatie toegepast. Voor sommigen blijft dit de enige vorm van slapen op water.

Voor de ene persoon vereist slapen op water meer stabiliteit van het matras, dan voor de andere. Voor degenen die een licht stabiele matras wensen, terwijl ze toch kunnen genieten van de unieke eigenschappen van het waterbed, is de Midi Motion ideaal. Mede door de geïntegreerde lendensteun biedt deze matras u optimaal slaapcomfort.

Optimaal comfortabel slapen heeft alles te maken met de stabiliteit van de matras. De E Motion geeft u de perfecte combinatie tussen optimaal slaapcomfort en de stabiliteit van een matras die toch een enigszins vaste ligging mogelijk maakt. De extra lendensteun geeft u een comfortabel extra support, dat perfecte ontspanning en rust garandeert. Ook als de buikligging uw favoriete slaaphouding is, dan is de E Motion de ideale matras voor u.

Dit type matras biedt u de perfecte balans tussen optimale stabilisatie en het comfort van slapen op water. Stapt u in een waterbed met een Slow Motion matras, dan ligt u al na 2 seconden weer stil. Toch behoudt deze ‘rustige’ matras alle eigenschappen van een watermatras in optima forma. Dankzij de toevoeging van twee extra lendensteunen staat de Slow Motion garant voor maximaal slaapplezier en optimale ondersteuning. De overstap van een ‘gewone’ matras naar een watermatras is nauwelijks merkbaar, maar u profiteert wel van de voordelen van comfortabel slapen op water.

De No Motion matras beschikt over een maximaal aantal stabiliserende lagen en twee extra lendensteunen. Zoals de naam al doet vermoeden is er haast geen beweging in deze matras waar te nemen. De No Motion matras is speciaal geschikt voor die bewuste slaper die zo weinig mogelijk beweging wil ervaren en tegelijkertijd van alle voordelen van het slapen op water wil profiteren. Daarom maakt de No Motion de overstap van elk conventioneel slaapsysteem naar het slapen op water wel heel gemakkelijk. Deze fluisterstille en zeer comfortabele matras staat garant voor optimaal slaapplezier en perfecte ondersteuning. U vergeet dat u op een waterbed slaapt!

Behaaglijk en hygiënisch.

Welk model u ook kiest, u slaapt met een Lunalife watermatras altijd in een behaaglijk en hygiënisch bed. Door de controle op de temperatuur is het waterbed altijd droog en fris. Schimmels en huismijt krijgen hierdoor geen kans om zich te nestelen. De Lunalife onderdeken (tijk) met anti-allergene eigenschappen is ook nog eens apart te wassen. Het resultaat is een heerlijk comfortabel bed dat onder alle omstandigheden hygiënisch blijft.

Wilt u meer informatie over ons assortiment?

Bel ons: 0182-512098

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Easy Water & Bed Comfort

Parallelweg 15
2861 EC Bergambacht
T: 0182-512098
E: info@easywaterbed.nl