Lekkage

Lekkage van een waterbed

Een lekkage kan altijd op treden,maar de laatste jaren komt het steeds minder voor. Als er een lekkage optreedt is het verstandig om te bellen naar onze winkel. Wij komen altijd nog dezelfde dag langs om de lekkage te zoeken en te repareren.

Reparatie van een lekkage

Het herstellen van een eventuele lekkage in een water matras  wordt voornamelijk door de specialist gedaan. Deze heeft alle expertise en ervaring om het water matras weer absoluut 100% waterdicht te maken.

Omdat een beschadiging van een water matras meestal aan de bovenzijde voorkomt, zal er heel weinig water uitlopen en kan het herstellen gebeuren zonder de matras te moeten ledigen.

Een goed gerepareerd lek beïnvloedt de levensduur van uw water matras niet, evenmin als het slaapcomfort.

BEL met Richard Verberne:  06-28652214

(ook in het weekend, uitsluitend bij lekkage van uw watermatras)

Het lek vinden

Het lek vinden in een water matras kan lastig zijn. Een water matras kan nat zijn in de rechter bovenhoek van het waterbed, maar het lek kan in de linker bovenhoek zitten. Het water in een waterbed zal immers altijd naar het laagste punt van het bed gaan. Als de vloer van je slaapkamer dus een paar millimeter af loopt kan dit al voorkomen.

TIP: Haal, voor je begint met het zoeken naar het lek, NIET het water uit het water matras, bel met Richard Verberne, deze is gespecialiseerd in het repareren van deze lekken.

Poseidon

Het is mogelijk om een keuze te maken in verschillende stabilisaties. Dit betekent eigenlijk dat u een keuze maakt welk matras u het meeste comfort geeft. Wij kunnen uw daarin alle advies geven. Het water matras is opgebouwd uit verschillende lagen fiber,deze liggen stevig verankerd in het vinyl. De keuze bestaat uit ongestabiliseerd tot zeer zwaar gestabiliseerd en alles wat er tussen in zit.

De grote voordelen van het softside waterbed zijn om te beginnen:

  • stroomverbruik is minimaal
  • kan op elke hoogte geplaatst worden
  • gemakkelijke opmaak
  • temperatuur is behaaglijk zowel in zomer als winter
  • Hygiënisch
  • goede ventilatie
  • onderhoud is gemakkelijk.

Wanneer kan ik het water matras niet meer plakken?

Een water matras heeft een (gemiddelde) leeftijd van ongeveer 10 jaar. Uiteraard zijn er zowel uitschieters naar boven- en naar beneden. Bij een oud water matras is het aan te raden om het complete water matras te vervangen. Je bespaart je een hoop moeite en geniet weer verder van een nieuw water matras

Een lek op een vul tuit of een lasnaad is helaas niet te repareren. Hier is het water matras gelast en dit is dan ook het “zwakke” punt van een water matras. Een reparatie op een lasnaad of een vul tuit is altijd een tijdelijke oplossing en het water matras zal binnen een korte periode wederom gaan lekken.

Wilt u meer informatie over ons assortiment?

Bel ons: 0182-512098

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Easy Water & Bed Comfort

Parallelweg 15
2861 EC Bergambacht
T: 0182-512098
E: info@easywaterbed.nl