Conditioner

Waterbedden moeten regelmatig worden voorzien van een waterbedconditioner om een vermindering van de waterkwaliteit tegen te gaan. Dit gebeurt voornamelijk door het toevoegen van een chemische desinfectans met als actieve stof Quat.

AquaBio 100% biologische waterbedconditioner

De biologische waterbedconditioner van AquaBio maakt gebruik van een alternatieve waterbehandelingsmethode door het toevoegen van hoge aantallen waterzuiverende micro-organismen. Ons gepatenteerd micro-organisme valt in risicogroep 1 ( volgens TRBA) waarmee het behoort tot de meest onschuldige micro-organismen en dus veilig door de consument gebruikt kan worden. Ons micro-organisme zorgt er voor, dat de ontwikkeling en/of groei van gas- en stankvormende bacteriën wordt afgeremd, dan wel wordt voorkomen. Uiteraard heeft de biologische waterbedconditioner geen negatief effect op het waterbedmatras, zoals het waterbedvinyl en het stabilisatiemechanisme. De werking is uniek en gepatenteerd. De door ons ontwikkelde verpakking kan per post worden verstuurd en past door elke brievenbus.

Kies ook voor een beter milieu, gebruik 100% biologische waterbed conditioner.

Onderhoud van waterbedden

Tegenwoordig is het onderhoud van waterbedden zeer eenvoudig. Wel moet u elk jaar een flesje conditioner toevoegen om het water fris te houden.

Er bestaan 2 soorten conditioner,de chemische en de biologische conditioner.

Wij sturen u als reminder elk jaar een kaartje zodat u niet vergeet de flesjes toe te voegen. Ook is het mogelijk om de flesjes op te sturen.

U kunt dan aan klikken op ‘’contact” en het formulier in vullen. Dan sturen wij de flesjes naar uw toe.

Verder is het aan te raden om eenmaal in de 3 maanden het watermatras te reinigen met waterbed cleaner.

Dit is wel belangrijk omdat een mens per nacht bijna een halve liter transpiratie vocht verliest. Op het watermatras ligt dan ook wat zout van het transpireren. Maar ook stof en bijv. Huidschilvers.

Na het reinigen is uw waterbed weer heerlijk fris.

Bestel nu uw AquaBio!

  • Prijs: 9,95 € Aantal:

Wanneer kan ik het water matras niet meer plakken?

Een water matras heeft een (gemiddelde) leeftijd van ongeveer 10 jaar. Uiteraard zijn er zowel uitschieters naar boven- en naar beneden. Bij een oud water matras is het aan te raden om het complete water matras te vervangen. Je bespaart je een hoop moeite en geniet weer verder van een nieuw water matras

Een lek op een vul tuit of een lasnaad is helaas niet te repareren. Hier is het water matras gelast en dit is dan ook het “zwakke” punt van een water matras. Een reparatie op een lasnaad of een vul tuit is altijd een tijdelijke oplossing en het water matras zal binnen een korte periode wederom gaan lekken.

Wilt u meer informatie over ons assortiment?

Bel ons: 0182-512098

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Easy Water & Bed Comfort

Parallelweg 15
2861 EC Bergambacht
T: 0182-512098
E: info@easywaterbed.nl